English (UK)
MENU

Προσιτές μεταμοσχεύσεις μαλλιών: Ποιότητα vs Κόστος
10.09.2014

Αν αναζητείς τις διάφορες επιλογές σου ανάμεσα στις υποψήφιες κλινικές, σιγουρέψου ότι θα συμπεριλάβεις ένα μεγάλο φάσμα. Διεξοδικά θα πρέπει να ελέγξεις τα πιστοποιητικά τόσο της κλινικής όσο και του προσωπικού προτού προχωρήσεις με την επέμβαση. Αυτό που ενδιαφέρει είναι η εμπειρία στο χώρο των μεταμοσχεύσεων μαλλιών και το ιστορικό των επιτυχημένων επεμβάσεων. Μην διστάσεις να ρωτήσεις πόσο καιρό ασχολούνται με αυτό τον χώρο ή πόσες επεμβάσεις έχουν πραγματοποιήσει.

Μπορεί να μην είναι πάντα εφικτό, αλλά προσπάθησε να έρθεις σε επαφή με προηγούμενους πελάτες της κλινικής. Ο καλύτερος τρόπος για να δεις τις ικανότητες μιας προσιτής κλινικής μεταμόσχευσης μαλλιών είναι μιλώντας με προηγούμενους πελάτες και βλέποντας τα αποτελέσματα τους. Μπορείς φυσικά να ζητήσεις από την κλινική να σου δώσει διάφορα links ανεξάρτητων forum, όπου προηγούμενοι τους πελάτες έχουν αναρτήσει την εμπειρία τους από την πρώτη μέρα της επέμβασης χωρίς να ξέρουν αν το αποτέλεσμα τους θα είναι καλό ή κακό. Διάβασε αυτές τις εμπειρίες και κάνε ερωτήσεις απευθείας σε αυτούς τους Χ ασθενείς. Υπάρχουν κλινικές που εξειδικεύονται σε προσιτές μεταμοσχεύσεις μαλλιών για να εξυπηρετούν όσους δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να πάνε σε μια πιο ακριβή κλινική αλλά σιγουρέψου πρώτα ότι δεν θυσιάζεις την ποιότητα για ένα μικρότερο λογαριασμό.

 

Αν έχεις αποφασίσει ότι είσαι έτοιμος να προχωρήσεις σε μια μεταμόσχευση μαλλιών αλλά δεν είσαι σίγουρος όσο αφορά την οικονομική πλευρά, λάβε υπόψη σου το γεγονός ότι οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών έχουν γίνει πιο οικονομικές με την πάροδο του χρόνου. Θα πρέπει να προετοιμαστείς όμως ότι θα ξοδέψεις μερικές χιλιάδες ευρώ ανάλογα με τον αριθμό των μοσχευμάτων που χρειάζεσαι.

Το κόστος μιας μεταμόσχευσης μαλλιών πιθανόν να είναι υψηλότερο αν επιλέξεις μια πολύ γνωστή κλινική με πολλές διαφημίσεις και διάσημο πελατολόγιο απλώς και μόνο επειδή θέλουν να εξισορροπήσουν το κόστος με τις διαφημίσεις και την τοποθεσία της κλινικής. Την ίδια εμπειρία όμως μπορείς να αποκτήσεις και από ένα έμπειρο γιατρό που βρίσκεται σε μια μικρότερη κλινική. Οπόταν όταν κάνεις την έρευνα σου, έλεγξε και τις μεγάλες και τις μικρές κλινικές και σύγκρινε τιμές.

Ένα μεγάλο ερευνητικό εργαλείο είναι το ίντερνετ, διάφορες αξιολογήσεις και αναρτήσεις από διάφορες κλινικές καθώς και αποτελέσματα σε forums και blogs. Ο ευκολότερος τρόπος να ξεκινήσεις την έρευνα σου είναι μπαίνοντας σε ανεξάρτητα forum μεταμόσχευσης μαλλιών.

Αναμφίβολα, κατά την διάρκεια της έρευνας για την καταλληλότερη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών, η ερώτηση για το κόστος είναι αναπόφευκτη. Αυτό που θα σε εκπλήξει είναι το εύρος των τιμών που κυμαίνονται οι επεμβάσεις. Προτού αδράξετε αυτό που θεωρείται καλύτερη ευκαιρία, σκεφτείτε εάν το φτηνότερο είναι και το καλύτερο.

Είναι απαραίτητο να λάβετε μια λεπτομερή αξιολόγηση από την κάθε κλινική όσον αφορά τον αριθμό των μοσχευμάτων που θα χρειαστείτε. Ο αριθμός των μοσχευμάτων που θα χρειαστείτε έχει άμεση σχέση με το συνολικό κόστος που θα πληρώσετε. Λιγότερα χρήματα πιθανόν αντιστοιχούν σε λιγότερα μοσχεύματα. Αν απλά χρειάζεστε μια μικρή βελτίωση όσον αφορά την αραίωση των μαλλιών σας, ένας μικρός αριθμός μοσχευμάτων μπορεί να είναι ικανοποιητικός αλλά πιο πιθανόν είναι την στιγμή που θα κάνετε μια μεταμόσχευση μαλλιών να θέλετε και ένα πιο εμφανές αποτέλεσμα. Σε αυτή την περίπτωση μια πιο φτηνή μεταμόσχευση με λιγότερα μοσχεύματα δεν αποτελεί επιλογή καθώς θα απογοητευτείτε από το αποτέλεσμα.

Ακόμη ένας παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη, είναι εάν η προσφορά είναι ακριβής. Αν σας δοθεί μια εξαιρετικά φτηνή προσφορά για την μεταμόσχευση μαλλιών, τότε ίσως να είναι παγίδα απλά και μόνο για να καθίσετε στην καρέκλα και όταν δεσμευτείτε για την επέμβαση, τότε ο γιατρός μπορεί να ανεβάσει την τιμή λέγοντας σας ότι ίσως να είναι καλύτερο να τοποθετηθούν περισσότερα μοσχεύματα.

Μια επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών, όπως και κάθε άλλη επέμβαση, δεν πρέπει να λαμβάνεται με ελαφρά την καρδία και δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται όπως μια επίσκεψη στο κομμωτήριο ή όπως το να κάνετε ένα τατουάζ. Είναι μια χειρουργική επέμβαση και πρέπει να νιώθετε σίγουροι ότι όλες σας οι απορίες έχουν απαντηθεί διεξοδικά προτού προχωρήσετε με αυτή.

Ένας σημαντικός παράγοντας που πρέπει να ληφθεί υπόψη προτού πραγματοποιηθεί μια μεταμόσχευση μαλλιών είναι η ηλικία του ασθενούς καθώς και η ψυχολογία του. Κατά κανόνα άτομα με ηλικία γύρω στα 20 έτη δεν αποτελούν κατάλληλους υποψήφιους για μια τέτοια επέμβαση καθώς δεν έχει ακόμη σταθεροποιηθεί η απώλεια των μαλλιών και μια επέμβαση όταν πραγματοποιηθεί σε αυτή την ηλικία μπορεί στο μέλλον να μην καλύπτει τις ανάγκες του ασθενούς. Παράγοντες όπως η πυκνότητα, η σταθερότητα της δότριας περιοχής, η χαλαρότητα του κρανίου, το ρίσκο μιας εκτεταμένης απώλειας μαλλιών και φυσικά η ψυχολογική ωριμότητα πρέπει όλοι να ληφθούν υπόψη.

Το Ιατρικό Τριχολογικό Κέντρο HDC είναι ένα αναγνωρίσιμο κέντρο στην Ευρώπη, με έδρα του την Κύπρο. Το HDC παρουσιάζει τα αποτελέσματα του σε πολλές ιστοσελίδες με θέμα την μεταμόσχευση μαλλιών με πολύ θετικά σχόλια. Προσφέρουμε επιτυχημένες επεμβάσεις υψηλού επιπέδου με προσιτές τιμές. Τα τελευταία 10 χρόνια έχουμε δημοσιεύσει ένα μεγάλο αριθμό επιτυχημένων αποτελεσμάτων και είμαστε μια από τις πρώτες κλινικές που προσφέρουμε την τεχνική FUE.

Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν online αξιολόγηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή μπορείτε να συμπληρώσετε την Online φόρμα επικοινωνίας.

 

img18

Coming from abroad?

Learn More