MENU

Καθοδήγηση βήμα προς βήμα για τις Επιλογές Αποκατάστασης

 • 1 BHMA 1

  Είστε στο σωστό δρόμο, καθώς αρχίσατε να ερευνάτε και να ενημερώνεστε σχετικά με τις λύσεις στο πρόβλημα της απώλειας των μαλλιών σας

 • 2 BHMA 2

  Θα πρέπει να προσδιορίσετε σε ποιο στάδιο της κλίμακας Norwood ανήκει η περίπτωση σας με βάση την διπλανή εικόνα. Εάν είστε ένας νεαρός ασθενής 25 ετών, μπορείτε να κατανοήσετε πώς λειτουργεί η μεταμόσχευση μαλλιών για τους νεαρούς ασθενείς.

  3BHMA 3

  Θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε εάν η λύση για το πρόβλημα σας είναι μια θεραπεία τριχόπτωσης ή μια μεταμόσχευση μαλλιών ή συνδυασμός των δύο. Η Ομάδα της HDC μπορεί να σας προσφέρει μια τέτοια αξιολόγηση με το να έρθετε σε επαφή μαζί μας. Απλά στείλτε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και ενδεικτικές φωτογραφίες των περιοχών αραίωσης ή φαλάκρας.

  4BHMA 4

  Θα πρέπει να κάνετε την έρευνά σας. Επικοινωνήστε με κλινικές ή γιατρούς που έχουν συχνά και καθαρά παρουσιασμένα αποτελέσματα δημοσιευμένα σε διεθνή φόρουμ Μεταμόσχευσης μαλλιών, όπως για παράδειγμα το Hair Transplant Network, Hair Loss Experiences και Hairsite. Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε ένα ελληνικό φόρουμ το Hailoss.gr

  Βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες του πριν και μετά φαίνονται καθαρά και ότι δείχνουν και τις μετεγχειρητικές φωτογραφίες της μεταμόσχευσης που παρουσιάζεται. Αποτελέσματα μπορείτε να δείτε και σε ιστοσελίδες Κλινικών και να συγκρίνετε πόσο αυθεντικά παρουσιάζοντε.

  5BHMA 5

  Αφού κάνετε την έρευνά σας, καταλήξτε με μια μικρή λίστα αξιολογώντας τις 1-2 καλύτερες κλινικές, έτσι ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε τον αριθμό των μοσχευμάτων που προτείνονται να μεταμοσχευθούν και τις τιμές.

  6BHMA 6

  Εάν αποφασίσετε να επιλέξετε την κλινική HDC μετά από την έρευνα σας και μετά την επαφή σας με τους συντονιστές ασθενών μας, θα πρέπει να προχωρήσετε με την επιλογή της ημερομηνίας της χειρουργικής επέμβασης. Αφού το κάνετε αυτό, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα για το ιατρικό σας ιστορικό και θα σας δώσουμε προ εγχειρητικές οδηγίες και κάποιες άλλες σημαντικές πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζετε προτού προχωρήσετε με την επέμβαση.

  7BHMA 7

  Αν ταξιδεύετε από το εξωτερικό, η κλινική HDC θα φροντίσει για όλες σας τις ανάγκες: ταξίδι, μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο, διαμονή και μετεγχειρητική φροντίδα. Ο οδηγός μας θα σας περιμένει στο αεροδρόμιο και να σας οδηγήσει σε ένα από τα διαμερίσματα της κλινική μας, εξασφαλίζοντας έτσι την ευκολία και την άνεση σας.

  8BHMA 8

  Κατά την ημερομηνία της επέμβασης, θα σας ζητηθεί να προσέλθετε στην κλινική στις 8:00 π.μ., όπου η ιατρική ομάδα που θα είναι υπεύθυνη για την περίπτωσή σας θα σας περιμένει. Μαζί με το γιατρό, θα συμφωνήσετε το τελικό σχέδιο της εμπρόσθιας γραμμής οριοθέτησης (Hairline) και την περιοχή που πρέπει να καλυφθεί. Σαφείς φωτογραφίες θα πρέπει να λαμβάνονται πριν και μετά την επέμβαση. Η επέμβαση διαρκεί συνήθως μεταξύ 6-8 ωρών με μερικά διαλείμματα ανάμεσα, συμπεριλαμβανομένου διαλείμματος για μεσημεριανό γεύμα. Χρησιμοποιείται τοπική αναισθησία κατά την διάρκεια της επέμβασης για να ελαχιστοποιηθεί η δυσφορία ή ο πόνος, ενώ κατά την διάρκεια της επέμβασης μπορείτε να παρακολουθείτε τηλεόραση ή να ακούτε μουσική.

 • 9BHMA 9

  Όταν η επέμβαση ολοκληρωθεί σας παρέχουμε τις απαραίτητες μετεγχειρητικές οδηγίες. Οι τρεις πρώτες ημέρες μετά την επέμβαση είναι πολύ σημαντικές και καλό είναι να μένετε κοντά στην κλινική, προκειμένου να σας προσφέρουμε μετεγχειρητική φροντίδα και επίβλεψη που θα βοηθήσει στο να γίνει πιο γρήγορα η επούλωσή σας.

  10BHMA 10

  Ένα μήνα μετά την επέμβαση, η πλειοψηφία των μαλλιών που εμφυτεύονται πέφτουν, επομένως η λήπτρια περιοχή θα αρχίσει να φαίνεται όπως πριν από την επέμβαση.

  11BHMA 11

  Στον 3ο μήνα θα αρχίσει η ορατή ανάπτυξη των μεταμοσχευμένων μαλλιών και μέχρι τον 7ο μήνα θα ολοκληρωθεί μέχρι το 60-80% του τελικού αποτελέσματός σας.

 • 12ΒΗΜΑ 12

  Δώδεκα μήνες μετά την επέμβαση θα έχετε το τελικό αποτέλεσμα της μεταμόσχευσής σας. Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις καθυστερημένης ανάπτυξης, αλλά δεν αναμένουμε μια σημαντική ενίσχυση του αποτελέσματος αφού ολοκληρωθεί ένας χρόνος από την επέμβαση.

Get Started