Italian (IT)
MENU

Αποκατάσταση μαλλιών: Ανάγκη ή Επιθυμία;
07.11.2013

Αποκατάσταση μαλλιών: Ανάγκη ή Επιθυμία;

Τα τελευταία χρόνια η φροντίδα της ανδρικής εμφάνισης έχει «αποενοχοποιηθεί» και οι άντρες έχουν συνειδητοποιήσει ότι μπορούν αλλά και δικαιούνται να ωφεληθούν από την πρόοδο και τις λύσεις που μπορεί να τους προσφέρει η αισθητική ιατρική για τη βελτίωση της εμφάνισής τους.

Η ωραία εμφάνιση για τον άντρα, συνήθως έχει να κάνει με 3 βασικούς λόγους: Την ελκυστικότητα προς το αντίθετο φύλο, τη διατήρηση της νεότητας αλλά και την επαγγελματική άνοδο και καταξίωση. Πρόσφατη έρευνα που πραγματοποιήθηκε ανάμεσα σε περισσότερους από 3.000 εργαζόμενους, έδειξε ότι το 84% πιστεύει ότι η εξωτερική εμφάνιση διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική ανέλιξη και επιτυχία.

«Στον εργασιακό στίβο σήμερα, ο άντρας «φοράει» το βιογραφικό του στο πρόσωπό του. Δεν αρκεί να έχεις τα προσόντα για μια δουλειά. Πρέπει να φαίνονται κιόλας».

Όλοι ξέρουμε ότι ένα βασικό κριτήριο της ομορφιάς είναι η συμμετρία του προσώπου και σίγουρα συμμετρία δε μπορεί να υπάρξει χωρίς μαλλιά. Η αισθητική ιατρική σήμερα έχει γίνει πλέον θέμα ρουτίνας. Αν έχουμε πρόβλημα στην όραση βγάζουμε τα γυαλιά και βάζουμε φακούς επαφής ή ακόμη λύνουμε το πρόβλημα μόνιμα με μια γρήγορη επέμβαση laser για τα μάτια. Αν έχουμε στραβή ή μεγάλη μύτη, πάλι η αισθητική Ιατρική κάνει το θαύμα της. Ξέρετε πόσες γυναίκες βρίσκονται ανάμεσα μας που έχουν βάλει πρόσθεμα στήθους; Ουκ ολίγες. Έτσι και η επανάκτηση μαλλιών σήμερα είναι πλέον μια επέμβαση ρουτίνας. Έρχεσαι το πρωί χωρίς μαλλιά και φεύγεις τη ίδια μέρα με αυτό που τόσο στερήθηκες και τόσο επιθυμούσες. Μόνιμα φυσικά μαλλιά στο κεφάλι σου.

Το Ιατρικό Τριχολογικό Κέντρο HDC, με μια υπερσύγχρονη κλινική στην καρδιά της Λευκωσίας, σας βάζει μαλλιά με σίγουρα αποτελέσματα.

Μερικά από τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του HDC που το καθιέρωσαν στην κορυφή της Ευρωπαϊκής αγοράς δίδονται πιο κάτω.

• Η ιατρική του ομάδα αποτελείται από 2 ιατρούς και 5 βοηθούς και έχει εκπαιδευτεί στις Ηνωμένες Πολιτείες από τους πρωτοπόρους στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών.

•Η επιστημονική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης είναι η μοναδική του δραστηριότητα και η αποκλειστική του ενασχόληση.

•Προσφέρει αλλά και συνδυάζει τις δύο πιο σύγχρονες τεχνικές το FUE και FUT ούτως ώστε να μπορεί να καλύπτει τα χαμένα μαλλιά σε άτομα που είναι σε πολύ προχωρημένα στάδια.

• Τα αποτελέσματα του κέντρου γενικότερα αλλά και ειδικότερα η φυσικότητα της εμπρόσθιας γραμμής οριοθέτησης είναι πλέον σημείο αναφοράς στα Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια φόρουμ.

Για συμβουλές σχετικά με την απώλεια των μαλλιών σας ή για τις επιλογές αποκατάστασης που έχετε συμπληρώστε την online φόρμα.

 

img18

Per chi viene dall'estero?

Per saperne di piu'