Italian (IT)
MENU

Διορθωτικές Διαδικασίες Μεταμόσχευσης Μαλλιών
16.02.2018

Όταν γίνει μια σωστή επιλογή της κλινικής ή του ιατρού στην μεταμόσχευση μαλλιών, τότε το πιο πιθανό είναι ότι το αποτέλεσμα θα είναι προς πλήρη ικανοποίηση του ασθενούς νοουμένου ότι έχει ρεαλιστικές προσδοκίες.

Στις μέρες μας όμως κάποιες κλινικές προσφέρουν πολύ ελκυστικές τιμές και ωραίες διαφημίσεις, έτσι που να προσελκύουν ασθενείς που αναγκάζονται μετά να χρειάζονται μια διορθωτική διαδικασία για να φτιάξουν το κακό αποτέλεσμα μεταμόσχευσης των μαλλιών τους.

Τα προβλήματα που πιθανό να δημιουργηθούν από τις κακές επιλογές ιατρών / κλινικών είναι κυρίως τρία και έχουν ως ακολούθως:

1. Στις διαδικασίες STRIP δημιουργούνται μεγάλες ουλές στη δότρια περιοχή. Επιπρόσθετα δημιουργείται διατάραξη της κατεύθυνσης των μοσχευμάτων πάνω και κάτω από την ουλή έτσι ώστε α) να δυσκολεύεται η εξαγωγή τριχοθυλακίων σε μια επόμενη διαδικασία FUE και β) να χρειάζονται μοσχεύματα από την εναπομείναντα δότρια για κάλυψη της ουλής.

Big Scar

Μή επιθυμητή Ουλή

Εάν η διαδικασία ήταν FUE τότε παρατηρείται εξάντληση της δότριας περιοχής με εμφανή την αφαίρεση μοσχευμάτων υπό την μορφή άσπρων στιγμάτων έτσι ώστε μια επόμενη διορθωτική διαδικασία FUE να γίνεται πιο δύσκολη νοουμένου ότι ο αριθμός των εναπομείναντων μοσχευμάτων δεν είναι αρκετός για τις ανάγκες κάλυψης της λήπτριας περιοχής.

Photo with depleted donor

depleted 2

Εξαντλημένη Δότρια

2. Ο τρόπος που γίνονται οι εισδοχές (sites) στη λήπτρια περιοχή είναι πολύ επιθετικός δημιουργώντας ουλώδη ιστό ακόμη και στις χειρότερες περιπτώσεις ανύψωσης δερματικού ιστού, ούτως ώστε τα μοσχεύματα που θα τοποθετηθούν σε αυτή την περιοχή να έχουν είτε πιο χαμηλό ποσοστό φύτρωσης είτε να φυτρώνουν αλλά να χάνονται μετά τη φύτρωση τους λόγω του ότι ο ουλώδης ιστός δεν επιτρέπει την απρόσκοπτη ροή αίματος σε αυτά τα μοσχεύματα.

Ridging Photo blog

Ουλώδη ιστός στο hairline

3. Η γωνία τοποθέτησης των μοσχευμάτων γίνεται λανθασμένα. Στη διορθωτική διαδικασία ακόμη και εάν η τοποθέτηση των μοσχευμάτων γίνει στη σωστή γωνία πιθανόν να επηρεάζει τα λανθασμένα τοποθετημένα μοσχεύματα με πιθανή απώλεια τους από σοκ (shock loss).

Photo with wrong angle

Λανθασμένη γωνία τοποθέτησης

Η Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών HDC αναλύει τους πιο πάνω παράγοντες με την τεχνογνωσία και την εμπειρία της για να μειώσει όσο το δυνατό τις απώλειες λόγω των πιο πάνω παραμέτρων. Οφείλει να ενημερώσει τον κάθε ασθενή που επιθυμεί να εμπλακεί σε μια διορθωτική διαδικασία ότι η πιο πάνω δυσλειτουργίες μπορούν να εμφανισθούν εάν όντως υπάρχουν αυτά τα αρνητικά στοιχεία, ούτως ώστε ο ασθενής να αντιληφθεί τη διαφορά μεταμόσχευσης μαλλιών, μεταξύ λανθασμένα δουλεμένης και παρθένας λήπτριας και δότριας περιοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν online συμβουλές, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της ηλεκτρονικής μας διεύθυνσης στο Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo. ή να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική μας φόρμα. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα +357 22346161 ή / και 2118008485.

img18

Per chi viene dall'estero?

Per saperne di piu'