Italian (IT)
MENU

Υπάρχει εγγύηση στη μεταμόσχευση μαλλιών?
25.02.2015

Αυτή είναι μια πολύ συχνή ερώτηση που γίνεται από όσους ενδιαφέρονται να προβούν στη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να απαντηθεί αυτή η ερώτηση αλλά λίγες είναι οι σωστές απαντήσεις που όντως θα προστατεύσουν τα συμφέροντα του πελάτη...

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μια κοσμητική επέμβαση και δεν μπορούν να δοθούν εγγυήσεις στον ασθενή ότι το αποτέλεσμα θα είναι όπως αυτός το φαντάζεται. Πολλές φορές οι προσδοκίες δεν είναι ρεαλιστικές ή δεν συμβαδίζουν με τα όσα συμφώνησε η κλινική εξαρχής με τον πελάτη. Οπόταν, ένας αντικειμενικός τρόπος θα ήταν να χρησιμοποιείται ένας τρόπος μέτρησης του αποτελέσματος της μεταμόσχευσης.

Είναι προαπαιτούμενο η κλινική να έχει καλό ιστορικό στην παρουσίαση επιτυχημένων μεταμοσχεύσεων με επαρκή κάλυψη και φυσικό αποτέλεσμα. Με αυτόν τον τρόπο ο ασθενής έχει μεγάλη πιθανότητα να έχει το αποτέλεσμα που παρουσιάζει η κλινική. Ο μόνος αντικειμενικός τρόπος για τον υπολογισμό του αποτελέσματος της μεταμόσχευσης είναι το να δίνει η κλινική εγγύηση όσον αφορά την ανάπτυξη των μεταμοσχευμένων τριχοθυλακίων.

     

 Πρίν

 Αμέσως μετά την τοποθέτηση
3150 μοσχευμάτων FUE

 7 μήνες μετά

Σύμφωνα με τον ανθρώπινο κύκλο ζωής της τρίχας, το 10% των τριχών βρίσκεται στην τελογενή φάση, που σημαίνει ότι αυτές οι τρίχες έχουν πέσει και βρίσκονται στην διαδικασία της αναγέννησης (βλέπε κύκλο ζωής τριχών για περαιτέρω λεπτομέρειες). Επομένως, συμπερασματικά, το 10% των μεταμοσχευμένων τριχοθυλακίων περνούν από αυτή την φάση και δεν μπορούν να μετρηθούν.

Αν δεχτούμε ότι ακόμη ένα 10% των μαλλιών θα χαθεί κατά την διάρκεια της μεταμόσχευσης, τότε οποιαδήποτε ανάπτυξη κάτω του 80% μπορεί να εγγυηθεί.

Με βάση τα ανωτέρω, οποιαδήποτε μεταμόσχευση με ανάπτυξη τριχών που ξεπερνά το 80% θα πρέπει να θεωρείται επιτυχημένη.

Το Ιατρικό Τριχολογικό κέντρο HDC εγγυάται να αποκαταστήσει τα τριχοθυλάκια που παρουσίασαν λιγότερο από 80% ανάπτυξη. Επομένως , για παράδειγμα, εάν ένας ασθενής λάβει 2000 μοσχεύματα και αναπτυχτούν τα 1200 θα αντικαταστήσουμε δωρεάν το 80% των 2000 μοσχευμάτων που σημαίνει ότι θα αντικατασταθούν 400 μοσχεύματα δωρεάν.

Ο υπολογισμός της ανάπτυξης των μοσχευμάτων γίνεται με την χρήση micro κάμερας που δίνει αντικειμενικό μέτρημα.

Αυτή η εγγύηση αρχίζει να ισχύει 12 μήνες μετά την μεταμόσχευση μαλλιών και διαρκεί για 2 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η εκτίμηση και η τοποθέτηση των δωρεάν μοσχευμάτων θα πραγματοποιείται 12-36 μήνες μετά από την αρχική μεταμόσχευση.

Με αυτό τον τρόπο οι ασθενείς του Ιατρικού τριχολογικού κέντρου HDC θα καταλήγουν με τουλάχιστον 80% ανάπτυξη των τριχοθυλακίων, φυσικό Hairline, σωστή διανομή των μοσχευμάτων, σωστή γωνία τοποθέτησης με βάση των φορά των μαλλιών και με ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Για δωρεάν διάγνωση κάντε κλικ εδώ ή καλέστε μας στο +357 22 346161.


 


 

img18

Per chi viene dall'estero?

Per saperne di piu'