Italian (IT)
MENU

Η επιλογή της κατάλληλης μεθόδου για μεταμόσχευση μαλλιών
22.06.2015

Οι επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών υπάρχουν εδώ και δεκαετίες, αλλά στην αρχή , το αποτέλεσμα δεν ήταν και πολύ φυσικό. Μάλιστα, οι περισσότεροι προτιμούσαν να παραμείνουν φαλακροί ή να ξυρίσουν το κεφάλι τους παρά να υποστούν κάποια επέμβαση μεταμόσχευσης μαλλιών. Ευτυχώς τα πράγματα έχουν αλλάξει και πλέον υπάρχουν καλύτερες επιλογές διαθέσιμες για όσους παρουσιάζουν τριχόπτωση. Σήμερα, πολλοί ασθενείς είναι πρόθυμοι να υποστούν μια εκ των δύο μεθόδων μεταμόσχευσης μαλλιών που είναι διαθέσιμες...

Μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο Strip (FUT)

Παρόλο που σήμερα η FUT (Follicular Unit Hair Transplant) είναι μια εξέλιξη των παλαιότερων τεχνικών μεταμόσχευσης μαλλιών, εξακολουθεί να παραμένει μια δημοφιλής και αποτελεσματική επιλογή. Οι παλαιότερες μέθοδοι στερούνταν το φυσικό αποτέλεσμα που προσφέρει η FUT. Οι ασθενείς που υποβάλλονται σε τέτοιες επεμβάσεις θέλουν να έχουν ένα φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά τους και να αποφύγουν τα λεγόμενα « Plugs» των παλαιότερων μεθόδων που έδιναν ένα μη φυσικό αποτέλεσμα. Με την FUT μπορεί να επιτευχθούν άψογα αποτελέσματα με φυσικότατο αποτέλεσμα.

Εξαγωγή τριχοθυλακίων με τη μέθοδο FUE (Follicular Unit Extraction)

Η πιο δημοφιλής επιλογή σήμερα αποτελεί η μέθοδος FUE. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι ότι δεν αφήνει ουλή στην δότρια περιοχή και αποτελεί ιδανική λύση για ασθενείς όλων των ηλικιών καθώς και για ασθενείς που θέλουν να διατηρούν κοντά τα μαλλιά τους.

Η μέθοδος FUE έχει πολύ καλά αποτελέσματα ακόμη και σε γκρίζα μαλλιά ή ανοιχτόχρωμα. Το ποσοστό επιτυχίας της μεθόδου σήμερα ξεπερνά το 95% στα χέρια των ειδικών και αυτό θα πρέπει να ευχαριστεί όσους ψάχνουν για μια πραγματική θεραπεία για την αραίωση των μαλλιών τους.

Παρόλο που υπάρχουν και άλλες μέθοδοι αποκατάστασης μαλλιών διαθέσιμες, αυτές οι επιλογές είναι οι πιο δημοφιλείς και αυτές που δίνουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Οι προσδοκίες σου να είναι ρεαλιστικές!

Τα πυκνά μαλλιά που είχες όταν ήσουν 20 χρονών έχουν πέσει και δεν υπάρχει καμία μέθοδος αποκατάστασης μαλλιών στον κόσμο που να μπορεί να τα επαναφέρει. Οι διάφορες μέθοδοι απλά μεταφέρουν τριχοθυλάκια από τις υγιείς περιοχές του κεφαλιού σου στις περιοχές της αραίωσης. Τα μαλλιά που μεγαλώνουν μπορεί να είναι λιγότερα σε αριθμό από τα μαλλιά που είχες στο παρελθόν αλλά θα είναι ικανά να προσφέρουν μια ικανοποιητική κάλυψη στην περιοχή της φαλάκρας και θα δίνουν την εντύπωση ότι έχεις πυκνά μαλλιά.

     

 Πρίν

  Ξυρισμένη Λήπτρια πριν τη διαδικασία

 Μετά

Βρίσκοντας τους σωστούς ειδικούς

Ένας από τους λόγους που πολλές μεταμοσχεύσεις μαλλιών δεν έχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα, δεν είναι εξαιτίας της μεθόδου αλλά από το γεγονός ότι μερικοί χειρούργοι μεταμόσχευσης μαλλιών δεν έχουν την απαραίτητη εμπειρία ή δεν χρησιμοποιούν την κατάλληλη μέθοδο για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά. Ό,τι πληρώνεις παίρνεις! Η ποιότητα της μεταμόσχευσης μαλλιών εξαρτάται από την εμπειρία του ιατρού που θα επιλέξεις. Επομένως, όποιος ενδιαφέρεται να υποβληθεί σε τέτοιου είδους επέμβαση θα πρέπει πρώτα να κάνει μια ενδελεχή έρευνα για να επιλέξει την κατάλληλη κλινική με τα περισσότερα σταθερά και επιτυχημένα αποτελέσματα.

Το Ιατρικό Τριχολογικό Κέντρο HDC είναι μια κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών διεθνούς φήμης με έδρα του την Κύπρο. Συστηματικά, ανεβάζουμε σε διάφορες σελίδες στο διαδίκτυο τα αποτελέσματα μας και έχουμε καταταγεί πρώτοι όσον αφορά τα δημοσιευμένα αποτελέσματα μας στα διάφορα φόρουμ. Το HDC παρουσιάζει διεθνή αναγνώριση στο Hairsite.com και στο Hair Trasplant Network, που παρουσιάζουν αντικειμενικές απόψεις για τις καλύτερες κλινικές στον κόσμο. Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου αποτελέσματα με την μέγιστη ικανότητα σε προσιτές τιμές.

Για περισσότερες πληροφορίες και δωρεάν online αξιολόγηση, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo. ή μπορείτε να συμπληρώσετε την online φόρμα μας.

img18

Per chi viene dall'estero?

Per saperne di piu'