Italian (IT)
MENU

Κόστος Μεταμόσχευσης Μαλλιών - Είναι οι θεραπείες των διάσημων, διαθέσιμες για όλους;
13.03.2013

Τα τελευταία χρόνια, αρκετοί διάσημοι έχουν προβεί σε μεταμοσχεύσεις μαλλιών δημιουργώντας μεγάλο ενδιαφέρον στις κουτσομπολίστικες στήλες των περιοδικών και του διαδικτύου.

Ακούγοντας τις λέξεις μεταμόσχευση μαλλιών ο πρώτος που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο Wayne Rooney. Το αστέρι της Manchester United που έκανε το όνομα του συνώνυμο με τη μεταμόσχευση μαλλιών και τα ωφελήματα της, αφού ήταν ίσως ο πρώτος που είπε δημόσια ότι το έχει κάνει.

Έκτοτε πολλοί είναι αυτοί που ακολούθησαν και προχώρησαν στη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών. Κάποιοι άλλοι δε, παραδέχτηκαν ότι έχουν προβεί στη διαδικασία στο παρελθόν.

Ο Calum Best είναι ένας από τους διάσημους που έχουν κάνει πρόσφατα μεταμόσχευση μαλλιών με πολύ ψηλό οικονομικό κόστος. Φημολογείται ότι το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών του έχει φτάσει τα 10.000 ευρώ για 2000 τριχοθυλάκια, (δηλαδή 5 ευρώ το μόσχευμα).

Ο Calum, όπως και ο Wayne Rooney και πολλές άλλες διασημότητες, έχουν κάνει τη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών με την τεχνική FUE. Η τεχνική FUE, που σημαίνει Θυλακική Εξαγωγή Τριχοθυλακίων είναι μια μέθοδος κατά την οποία ξεχωριστά το κάθε τριχοθυλάκιο μεταφέρεται από τη δότρια περιοχή, που βρίσκεται στο πίσω μέρος του κεφαλιού, στο φαλακρό ή αραιωμένο μέρος του κεφαλιού.

Η τεχνική αυτή χρειάζεται μια άρτια εκπαιδευμένη ομάδα για να επιτευχθεί, θεωρείται μια λιγότερο επεμβατική διαδικασία η οποία αποφεύγει τη χρησιμοποίηση νυστεριού και συρραφής και δεν αφήνει καθόλου σημάδια.

Το κόστος της μεταμόσχευσης μαλλιών του Rooney ήταν περισσότερο από 30.000 ευρώ, ενώ ο διάσημος σεφ Gordon Ramsey διάθεσε περισσότερα από 35.000 ευρώ. Χιλιάδες άντρες παγκόσμια επιλέγουν πλέον να κάνουν μεταμόσχευση μαλλιών και δεν χρειάζεται να ξοδέψουν όλο το ετήσιο τους εισόδημα για μια διαδικασία.

Wayne Rooney

Τα σχόλια από τα μέσα ενημέρωσης στον τομέα των μεταμοσχεύσεων μαλλιών είναι και αρνητικά και θετικά. Θετικά διότι φέρουν στη επιφάνεια ένα θέμα το οποίο θεωρείτο για χρόνια ταμπού και αρνητικά γιατί δίνουν το έναυσμα για κάποιες λανθασμένες εντυπώσεις ως προς τη διαδικασία της μεταμόσχευσης μαλλιών.

&Μια λανθασμένη εντύπωση είναι σίγουρα το κόστος της διαδικασίας, αφού πλέον οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών έχουν γίνει πολύ προσιτές. Οι έντυπες και διαδικτυακές πληροφορίες που δίδονται όμως στον τομέα αυτό μπορούν να βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να διαλέξουν την καταλληλότερη κλινική.

Στην Κλινική Μεταμόσχευσης Μαλλιών HDC, μπορούμε να προσφέρουμε διαδικασίες με εξαιρετικά αποτελέσματα σε πολύ χαμηλότερες τιμές.

Η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, διεξάγεται από την HDC εδώ και σχεδόν 10 χρόνια και πολλά επιτυχημένα περιστατικά έχουν δημοσιευτεί στην ιστοσελίδα της και σε διεθνή φόρουμ για τη τριχόπτωση. Έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες άντρες στο κόσμο να βρουν την αυτοπεποίθηση τους και θα βοηθήσουμε χιλιάδες ακόμα στο μέλλον.

Προσπαθούμε να προσφέρουμε ποιότητα και λογικές τιμές σε περιόδους οικονομικής κρίσης. Για περισσότερες πληροφορίες για τις επιλογές σας στην αποκατάσταση των χαμένων μαλλιών καθώς και προσωπική συμβουλή, μπορείτε να συμπληρώσετε διαδικτυακά τη φόρμα για πληροφορίες.

img18

Per chi viene dall'estero?

Per saperne di piu'